Micile mele descoperiri (1)

Printre lucrurile care mi-au lipsit mult în primii doi ani de viață ai copilului meu, a fost și nevoia de frivolități. Nu mai aveam energie și pentru micile plăceri ale vieții de damă fină (cum altfel?!). Pur și simplu, erau prea multe altele de făcut! Dar, vestea bună e că încet încet ne revenim… da, toate…. și reluăm bunele obiceiuri 😉

Așa încât m-am decis să fac o rubrică permanentă, semnalizată printr-un tag corespunzător, cu tot felul de chestii mai mult sau mai puțin frivole pe care le-am încercat, mi-au plăcut și poate vă plac și vouă. Dacă da, bine, dacă nu, relax, no harm done. Sper! :))

0000028_nourifusion_multivitamin_clarifying_maskCând m-a agățat o fată pe stradă (mda, știu cum sună asta) să-mi ofere un tratament cosmetic gratuit, m-am gândit imediat: what’s the catch? Iar când s-a recomandat ca fiind de la Herbalife, recunosc că am avut o strângere de inimă. I-am spus fetii că nu vreau să devin distribuitor, nu vreau să aflu cum pot să câștig mulți bani creând rețele de oameni și că în esență nu prea-mi plac chestiile gratis. M-a convins totuși tratamentul cosmetic și mă bucur că am îndrăznit să testez niște produse, pentru că altfel nu mi-aș fi găsit cea mai cea mască din luuume: Herbalife Clarifying Mask, după care pare că am întinerit vreo 5 ani. Lejer. It’s a keeper!
10897764_1519489278334156_8977770266196836263_nO altă descoperire intersantă vine de la NN Cosmetics. O marcă românească, o rețetă a unei farmaciste românce, super creme. Eu una încă nu am rafinamentul cunoscătoarelor într-ale cremelor de față; nu deosebesc o cremă oarecare de una exclusivistă. Nu văd nicio diferență și nu-mi simt obrazul diferit. DAR! Știu să simt diferența la creme de mâini, unde mă “bucur” de o piele uscată ca moartea. NN nu au (încă) o cremă de mâini, dar au un unt de corp, suficient de gras cât să-mi panseze mâinile crăpate de vânt, dar și suficient de light cât să nu lase pelicula aia nesuferită de grăsime, pe care n-o suport! Motiv pentru care nu prea m-am dat cu creme la viața mea și am întârziat tratamentul mâinilor mele. Ei, asta n-o să se mai întâmple de acum.

Când venise vremea înțărcării lui Victor, pediatra noastră ne-a sfătuit să îi oferim lapte de bivoliță sau, dacă avem posibiltatea, să-i dăm lapte de măgăriță, fiind pare-se cel mai asemănător cu cel uman. N-am știut undesapun-castilla-baby-cu-lapte-de-magarita-luthelomarigold să căutăm laptele cu pricina, bivolița a fost refuzată cu îndârjire, vaca așijderea, laptele praf nu mai zic. Dar micul nostru om mare a trecut direct pe iaurt intensiv, deci s-a rezolvat dilema. Mă întreb cum ar fi fost dacă ar fi existat “pe vremea lui” Marigold Apothecary, locul unde puteți cumpăra lapte de măgăriță acum. Și, apropo de măgăriță, există și cosmetice pe baza lui. Ce m-a încântat pe mine a fost săpunul Luthelo, cu lapte de măgăriță și mimoză, care lasă pielea fină fină și nu o usucă. Recunosc că de când îl am, închei ritualul de demachiere cu o spălare de față cu acest săpun și sunt mulțumită de rezultate. Cred că merge bine pe tenul mixt.

Și last but not least, un ruj…. mmmmmm….. ce textură! Ce culoare! Dior, nene. Colecția ADDICT. (vreun apropo, oare? hmmm… 😉 ) Prin amabilitatea unei bune prietene, I am forever mmmmmesmerized! Și chiar dacă e hidratant, pigmentul de culoare e unul rezistent. Nu vă feriți de culorile tari, nu sunt într-atât de șocante! :)

Christian-Dior-Dior-Addict-Extreme-Lipstick-No-756-Fireworks-for-Women-012-Ounce-0

 

Leave a Reply