Vine, vine Valentine’s!

Să ne liniștim. N-am nicio problemă să mă distrez cu o sărbătoare importată și nici nu strâmb din nas la Dragobetele neaoș. Atâta timp cât e distracție fără spălare de creier, eu sunt pentru! Râdem, glumim, vorba ceea.

Și dacă râdem, glumim, de ce atâta spaimă pe bieții bărbați? Despre ce e vorba? Aoleu, vine Valentine’s! Așa, și? De ce vă e frică, domnilor? De cadouri? Declarații? Că TREBUIE să vă comportați în vreun fel? Relaaax, life’s good și e la fel și înainte și după Valentine’s. Sigur, asta dacă nu ai 15 ani și suferi în tăcere că iubirea vieții tale s-a cuplat cu colega de bancă, o urâtă și o proastă, toată lumea știe!

0fa2a-efortAltminteri, pentru noi restul, trecuți de primele întâlniri și, între noi fie vorba, diversificați cu ceva mai multe experiențe de viață, Valentine’s e la fel ca orice altă zi.

Cât despre cadouri… ce să zic? Îmi plac și mie cadourile, nu strâmb din nas la nimic și mă emoționează și-un capăt de ață, dacă e pentru mine, dar hai să vă zic cum e, după capul meu, cel mai mișto cadou:

1. Imprevizibil.

Te cam aștepți la capătul ăla de ață într-o zi anume, dar nu într-una oarecare. Așa încât, dragi bărbați, dacă ați făcut vreun cadouaș surpriză recent, vibe-ul emoției s-ar putea să ajungă și până mâine, caz în care v-ați scos doar cu o felicitare și o dedicație muzicală pe Facebook. Dacă nu i-ați făcut însă nicio suprinză (plăcută) femeii iubite în ultima vreme, uf…

2. Meaningful

Mai ții minte ciocolata aia care îi plăcea când v-ați cunoscut? Sau muzica pe care o ascultați? Sau eșarfa aia care se asorta cu ochii ei? Dacă ții minte, e perfect. Vestea bună e că un cadou care înseamnă ceva nu trebuie să fie scump. Așa suntem noi, punem preț pe atenție. Dacă însă nu-ți amintești nimic despre… nimic, Sephora scrie pe tine!

3. Necondiționat

Dacă după cadoul perfect aștepți ceva în schimb, well… Degeaba te-ai mai apucat de treabă. Am câteva idei despre cum ai putea folosi săgeata lui Cupidon. Exact, tu cu tine însuți!

So, n-aveți de ce să vă temeți de Valentine’s. Dacă sunteți părinți, oferiți-vă să culcați copilul diseară sau să faceți curat în bucătărie și pariez că e cel mai valentinos cadou posibil.

P.S. Sorry, dar eu nu cred în egalitate la sărbătorile astea… 😉

Leave a Reply