Petrecerea Celor fara de Petrecere

Acum câteva săptămâni, invidiind în mod public oamenii care lucrează în companii și pentru care luna Decembrie înseamnă office party-uri și Secret Santa, fiindu-mi dor de vremurile când lucram și eu într-un mediu corporate (am scris aici de asta), mi-a venit o idee: cum ar fi să avem și noi, ăștia ai “nimănui”, o petrecere de Crăciun? Cu tombolă, cu Secret Santa, antren și voie bună, ca la casele cele mari? Și m-am gândit că dacă mie mi-e dor, poate n-oi fi singura nostalgică și s-or mai găsi ca mine: mici anteprenori, firmulețe cu doi-trei oameni, freelanceri, one-man-shows etc., pe care să-i încânte ideea unei petreceri de Crăciun, combinată cu un stropșor de networking (știm deja că micii antreprenori adoră networkingul! 😉 ) și desigur, Secret merry Santa!

Am avut un mega noroc să mi se alăture în demers Laura Pascu, de la prcafe.ro, care mi-a descâlcit mințile și m-a ajutat să transform o idee în realitate. Așa că, pe blogul meu și pe muzica mea, vreau să-i mulțumesc din suflet! Cu ajutorul ei, The Bankers ne-au pus la dispoziție o locație secundară, în zona Dorobanți, unde ne-am putut desfășura în voie. Le mulțumesc și lor, deopotrivă!

3….2….1….

A venit și ziua Z.

Cu trei zile înainte am strâns ultimele confirmări de participare, am făcut lista lui Moș Crăciun și am așteptat să vină lumea.

Dacă nu mai vin? Dacă au uitat? Dacă s-au răzgândit? Dacă o să fie plictisitor? Dacă? Dacă? Dacă?!….

Întrebări care mi-au ros stomacul, de încă nu scap de durere. La dracu, eu nu sunt event planner! Și fix în așa ceva m-am bagat!

La 7 și un pic, au început să vină. Tiptil tiptil, mai cu jenă, mai cu târșă, mai cu strângeri de mână stinghere… Oameni de pe Facebook, care au marșat la idee. Foarte puțini se cunoșteau de dinainte. Lume pestriță, din multe, muuulte domenii: PR și publicitate, fotografie, avocați, terapeuți, IT-iști, coach-i de dezvoltare personală, redactori, freelanceri, bloggeri… Pfff… Pe cine-am uitat? :)

party 2

Încet încet, s-au cunoscut, s-au împrietenit, mai o bere, mai un suc, mai un pui Shanghai și într-o oră se rupea ringul de dans! Ce frenezie! Ce bucurie! S-a dansat pe tot felul de muzici, dar MC Hammer a rupt! Câteva doamne și-au amintit coregrafii de prin liceu și boy oh boy am rămas mască!

Eu mi-am dat seama că n-am mai dansat de mai bine de doi ani jumate, de dinainte de a avea copii! Așa că nu m-am jenat! Cum să stai, nene, la așa ceva?!

Și-apoi a fost Secret Santa! Mi-a fost teamă că:

1. Or să uite să aducă un cadou (na, lumea are multe pe cap!)

și

2. N-o să le numărăm noi bine și o să încurcăm borcanele și și și…. Atac de panică.

party 3A fost nevoie de vreo 3 numărători să ne iasă, dar am scos-o la capăt. Oamenii își făcuseră temele. EU eram doar un pic mai blondă… Cifrele mă intimidează 😛

S-a plecat după miezul nopții acasă, iar felul în care ne-am simțit mă face să cred că vom repeta experiența ȘI la anul!

Merităm și noi un Secret Santa, un pui Shanghai și un șlagăr din anii ’90!

Vă mulțumeeeeeesc!

 

Leave a Reply