Despre cadouri. Deja!

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mă stresează rrrrău treaba cu luatul de cadouri pentru oamenii mari. Cu copiii mă simt mai în siguranță la acest capitol. Dar cu adulții…. Am lucrat în publicitate și-mi place să fiu “pe brief”. Adică nu-mi place să iau ceva doar de dragul de a bifa obligația. Vreau să fie un cadou potrivit. Sau, în cel mai rău caz, să fie un cadou suficient de mișto încât, chiar dacă-i este inutil omului, să-i placă destul ca să-l dea mai departe, cadou, la rândul lui.

Iar cele mai dificile categorii sunt: părinții și oamenii care chiar au de toate!

Ori de câte ori încep o “fishing expedition” cu mama, ca să aflu ce și-ar dori ea, ce și-ar dori tata, elanul îmi este retezat din start:

– N-avem nevoie de nimic, mai bine ia la copii ceva, lasă-ne pe noi.

Super. Iar trebuie să bâjbâi….

Apoi sunt oamenii cu situații financiare mai mult decât stabile. Și mereu am dilema asta: ce-i iei unui om care le are pe toate?!

Întotdeauna, răspunsul este: ceva simbolic.

Wtf does that mean?!…

xmasEi bine, dilemele mele s-au evaporat, când o prietenă dragă și-a făcut un mic business tocmai din cadouri (cred că a fost și ea exasperată de realitățile societății de consum). Îi zice cadourialtfel.ro și în paginile magazinului online veți găsi zeci de idei, care mai de care mai creative și mai potrivite pentru acele cazuri din viața voastră în care pur și simplu nu știți ce să faceți.

În plus, pentru că sunteți cititorii mei, vă bucurați și de o reducere de 5% la cumpărături (mai puțin la produsele care sunt deja în promoție), introducând codul BLOGDIANA când faceți comanda. Reducerea e valabilă între 17 nov. – 20 dec. 2014.

Oamenii sunt serioși, produsele sunt păstrate, împachetate și expediate cu maximă grijă. Așa încât, spor la cumpărături! Holidays are coming, so help us God….

Leave a Reply