Mare, soare, Stylish Mom

E vară, e soare (în sfârșit!), e cu plecare, e cu mare. Și ce bine c-a fost Stylish Mom Summer Edition! Vestea bună e că am aflat cum trebuie să fie costumul de baie ideal, în funcție de siluetă. Vestea proastă e că am două costume de baie complet greșite și nu, nu mai am când să-mi caut perfecțiunea prin magazine și nici clepsidră peste noapte nu mă fac. Dar asta să-mi fie singura problemă, în această vacanță cu un pre-adolescent mofturos și un todleraș buclucaș. Și niște zboruri de vreo… 4 ore. Fiecare. Dis de dimineață. Fiecare. Ce-o fi fost în capul nostru?…

Revenind însă la drăgălașele chestiuni ce țin de garderoba estivală, permiteți-mi să dau mai departe înțelepciunea primită de la Rovena, stilistul nostru în ideea că poate sunteți în căutare de costum de baie, taman zilele astea.

Așa cum am învățat la lecția anterioară, primul pas e să știi ce siluetă ai.

silueta tipuri

Pasul 2 – know-how!

Silueta tip para

Silueta tip A / pară

Dacă ești tipul A, sau “pară” cum se zice popular, ideal îți este costumul care te ajută să echilibrezi șoldurile care ies în evidență și umerii înguști –  slipi nu foarte decupați și bretele în jurul gâtului, care amplifică volumul în zona pieptului.

Dacă te regășești în silueta tip “triunghi întors”, atunci poți apela cu succes la un model care să te ajute să creezi simetrie între umerii lați și șoldurile înguste. Alege un costum întreg, uni sau cu  un imprimeu în zona șoldului.

Silueta tip "Triunghi inversat"

Silueta tip “Triunghi inversat”

 

 

 

 

 

 

Silueta androgină

Silueta androgină

 

 

 

 

 

Siluetei androgine i se potrivește un costum cu multe detalii la nivelul bustului și al coapselor. Sau un deux piece cu volane și imprimeuri bogate în zona bustului.

 

Siluetei clepsidră i se potrivește orice. Yey.

Sileuta "Clepsidră"

Sileuta “Clepsidră”

Și în fine, mărul – nu, nu trebuie să-mi pun un sac în cap, dimpotrivă – un costum de baie întreg, cu decolteu în V, ar fi grozav. Doar că n-am.

Silueta tip "Măr"

Silueta tip “Măr”

 

Și pentru că nici make-up-ul nu e de neglijat, chit că e au naturel acum, vara, vă mai spun că MAC are o colecție nouă absolut minuntată – Alluring Aquatic îi zice, din care am testat ieri un rujo-creion cu o consistență de-li-cioa-să! Și ce culori!…. Ah, abia aștept să-mi vâr nasul în primul duty-free :)

MAC-lipglass-brillant-a-levres-12-color

 

Keep in touch!

One thought on “Mare, soare, Stylish Mom

  1. sunt singura care m-a durut m ereu in 14 de ce stylish, model de costum de baie, de produse etc? si m-am dus in concediu sa ma simt bine in pielea mea cu costumul de baie cel mai frumos (ca il am?)

Leave a Reply