O rază de soare

Vară mai urâtă n-am văzut în viața mea. Plouă de stinge (dar asta știți deja) și nici măcar motivaționalul meu, o ultra-dependentă de soare – ”Hai că parcă ești în Belgia” – nu mai merge. Pentru că ploaie, ploaie, da’ măcar acolo erau și gauffre la matrou și pe stradă și în Grand Place și era Grand Place și era Paris la 3 ore distanță și când era Paris, era bine, fie ploaie, fie vânt.

Așa că facem ce putem în mizeria asta de vreme, ne descurcăm cu ce avem la îndemână, doar doar n-om lua-o razna cu toții. Și nu știu voi, cele care nu sunteți acum pe la vreo mare, pe la vreo străinătate, pe la vreun munte, ce aveți de gând weekendul ăsta, dar noi, cele legate (încă) de glia orașului, o să ne adunăm toate forțele, o săne cocoțăm pe tocuri înalte, platforme anti-bălți, și-o să mergem mâine la Stylish Mom – Summer Edition! Sau ăsta e doar planul meu? :)

stylish mom pescariu sports & spa vara 2014În tot cazul, eu vă aștept mâine, începând cu ora 10.00, la Pescariu Sports & Spa (mega fiță, n-am fost în viața mea acolo, nici nu știu cu ce să mă îmbrac!!!!), unde vom vorbi despre trendurile de sezon în materie de fashion, dar și despre cum ne menținem în formă atât la trup (asta nu prea mi-a ieșit mie) cât și la minte (asta parcă merge mai bine), practicând diverse sporturi și activități fizice și accesând terapii body&mind.

Iar una dintre terapiile body & mind, e și metoda Allen Carr, despre care voi spune două cuvinte și eu acolo și voi oferi vouchere de discount de 20% tuturor participantelor. De folosit sau de dat cadou, mai departe.

Evenimentul durează 3 ore, iar partea mea preferată e cea condusă de Rovena Andrei stilist de fashion, care va face recomandări de styling pe baza display-ului de produse vestimentare și accesorii și, ca de fiecare dată, va oferi sfaturi personalizate participantelor.

Înscrierea și tariful early bird au cam expirat, dar azi este ultima sută de metri când mai puteți cumpăra un bilet cu reducere. Altminteri, puteți achita și mâine, full:

o   100 ron – pentru rezervari ferme (inclusiv plata) pana duminica, 22 iunie

o   120 ron – pentru rezervari (inclusiv plata) in perioada 23-27 iunie

o   150 ron – pentru rezervari in ziua evenimentului si plata la fata locului

Aici puteți rezerva și achita locul.

P.S. Cică Almighty Busu ar fi prezis că mâine e soare. Accuweather zice la fel. Hai că se poate! :)

accuweather sambata

One thought on “O rază de soare

  1. Pingback: Mare, soare, stylish mom | Câteodatã Soare

Leave a Reply