Concurs cu parfum de cafeaaaa

Lume, lumeee!

Am de dat ceva MINUNAT! Un obiect care o să vă aducă bucurie în suflet, energie în zi (și-n noapte, pentru cei aventuroși) și miresme parfumate în bucătărie. Ce să fie, ce să fie? Avem următoarele indicii:

patrick-dempsey-cafea– obiectul minune e oferit de prietenii de la The Coffee Shop (un loc magic, pe care îl ador!)

– e cu cofeină (sau fără, după preferințe)

– e tare frumos și elegant (nu, sadly nu-l dăm pe dom’ doctor de-alături – ăla premiu!)

Facem așa: voi ghiciți premiul aici, într-un comentariu pe blog și diseară la 22.00 pe 4 mai (ha! avem și mai multe zile de ghicit în cafea…..ăăă…pardon, în comentarii pe blog) tragem la sorți câștigătorul, din răspunsurile corecte! Cam bine, nu? :)

Hai că-i simplu.

P.S. După ce comentați, dați un like și la pagina de Facebook a celor de la The Coffee Shop. Acolo aflați mereu ofertele magazinelor, ca, de exemplu, minunăția asta: în următoarele 2 săptămâni, la fiecare cafea franțuzească achiziționată, primiți gratuit o prăjitură Troufle Chocolat, la oricare dintre locațiile The Coffee Shop din București: Moșilor, Academiei, Vladoianu sau Mendeleev. Eeee? Sună cam bine! :)

UPDATE: concursul se închide duminică, 4 mai, la ora 18.00. Până atunci, ghiciți, că-i moca! 😉

Ora 18.00 a venit, din acest moment nu se mai înregistrează comentarii. Printăm, decupăm și alegem. Stay tuned. Urmează filmul acțiunii :)

Premiul ghicit de aproape toată lumea este acesta:

Ventura-blanche-sur-fond-blanc2 (1)plus 24 de capsule! :)

 

126 thoughts on “Concurs cu parfum de cafeaaaa

  1. Pare sa fie un espressor sau un filtru pentru cafea :) Oricum, un aparat care ne ajuta sa pregatim o cafea delicioasa :p

  2. un aparat de cafea si capsule :) ..dupa cum ai scris..( ca e un obiect.. apoi e cu, cofeina) ..asa rezulta

  3. Espressor. Adica ce imi lipseste mie pentru o viata perfecta, in care exista antidot concentrat pentru nesomn, fix la 3 metri de pat 😀 mbine, viata aia ar fi mai mult ca perfecta daca ar fi si Patrick D in ea, macar ca sa porneasca espressorul dimineata 😛

  4. Un espressor, cu siguranta. Si cum spui ca e frumos, inseamna ca si-ar gasi locul in noua mea bucatarie:)

  5. Ma “bag” si eu, desi e un fel de concurenta pentru mine (cafelistic vorbind :)) si zic ca este un espressor (eventual cu capsula). Succes tuturor!

  6. Pingback: Câștigătorul este…. | Câteodatã Soare

Leave a Reply