Standarde. Care mai de care


Vorbeam deunazi cu o prietena despre acceptarea propriului corp si cat de greu e sa ajungi sa te accepti asa cum esti, darmaite sa te iubesti! Asa ceva nu se poate, daca nu bifezi tiparul indelung proclamat al frumusetii corporale actuale. Ba chiar cand, parca parca, te incearca primele ganduri de acceptare, ceva din tine sare ca ars. Nu e bine!

Prietena mea imi povestea ca incepuse lupta cu sinele pe cand avea 50 de kilograme si se credea grasa. Acum, 50 de kilograme sunt o tinta ideala. Oare trebuie sa ajungem la 100 de kile ca sa avem nostalgii cu noi, cele de acum?!

Pe contul de Facebook al revistei Catchy  am descoperit doua fotografii graitoare.Sursa
Sursa

Aici avem ceea ce se numeste un “plus sized model”. Robyn Lawley are 1,88 m si poarta marimea 16 la haine (sistem UK). Cred ca multe femei si-ar dori sa arate asa. In schimb, mintile lor sunt croite pe alte standarde.

Vestea buna e ca … destule femei incep sa se trezeasca. Li se ia valul de pe ochi si incep sa se accepte, sa se indrageasca asa cum sunt. Lupta nu e usoara, dar finalul este minunat. Din pacate insa, inca mai avem un drum greu de parcurs. Pentru ca in lumea de azi, nu Robyn Lawley-urile mapamondului fac legea, ci Donatellele Versace.

Ca tot se apropie Halloween…. poate aveti nevoie de inspiratie:

Donatella si Allegra Versace. De la dreapta la stanga.
Sursa