Cele mai bune prietene. Din lume

Incep brusc. Dintotdeauna am cautat femeile (da, sunt straight, geez, ce minte sucita…). Compania lor, simpatia lor, dragostea lor. De cand ma stiu, fiecare perioada a vietii mele si-a avut “prietena cea mai buna”. Cumva, dintr-o suma de fete care ma inconjurau, am reusit sa stabilesc o ierarhie si astfel, numai una imi devenea “cea mai buna prietena”. Cu ele am impartit vremuri bune si, deopotriva, vremuri grele. Si da, am trecut prin niscaiva vremuri dificile si in clasa a cincea, marturie sta un vraf de oracole bocite fila cu fila. Cred ca, de fapt, asta era proba de foc – mi-ai fost alaturi la greu, esti prietena mea. Unele au supravietuit anilor. Altele … inca le mai caut pe Facebook.

Odata cu trecerea anilor insa, ierarhiile au inceput sa se dilueze. Locul 1 se confunda lesne cu locul 2. Simt nevoia unui smiley, asa incat indulge me – :). Ajunsesem sa fac parte din clasicul grup de 4-5 prietene, bine sudat si inchegat ca o mini-masonerie in care doar una sau doua fete au mai intrat de-a lungul vremii. Dar timpul a trecut si viata ne-a schimbat pe fiecare in parte. Au aparut oameni noi in jur, lucrurile s-au complicat, ehehe… viata pur si simplu s-a intamplat.

La un moment dat insa, peste viata mea a venit un val atat de mare si atat de puternic, incat eu, un biet surfer incepator, am fost doborata in doi timpi si trei miscari. M-am ranit, a curs mult, mult sange, mi-am revenit teribil de greu si inca imi mai amintesc zbuciumul noptilor in care nu stiam daca voi supravietui. Ei bine, la vremea aceea, ingerul meu mi-a scos in cale doua prietene. Care m-au oblojit pana m-au pus din nou pe picioare, desi fiecare isi tragea propriile carje deodata cu mine. Au trecut 6 ani de-atunci. Dar chiar 60 de-ar fi trecut, eu tot mi-as aminti.

Locul 1…locul 2… actuala “cea mai buna prietena”… Lacrimile, zilele gri ori negre nu permit categorii sau ierarhii. De asta, eu nu mai am cea mai buna prietena, ci imi am cele mai bune prietene. Din lume.

4 thoughts on “Cele mai bune prietene. Din lume

Comments are closed.